Nokian WetProof: Suda Kızaklamanın Düşmanı

Yağmurlu Günlerde Gönül Rahatlığı ile Yolculuk

Yeni Nokian Wetproof, binek otomobiller için güvenli ve güvenilir bir yaz lastiğidir. Islak zeminde mükemmel frenleme yetenekleri ve güçlü suda kızaklama direnci ile Nokian Wetproof, yağmurlu günlerde bile sürüşü kolay ve konforlu hale getirir.

HER KOŞULDA GELİŞMİŞ GÜVENLİK: TÜV SÜD TARAFINDAN TEST EDİLDİ

• ISLAK YOLLAR İÇİN ÜST DÜZEY GÜVENLİK

• MAKSİMUM KONFOR

• KOLAY HADDELEME YAKIT TASARRUFU SAĞLAR VE ÇEVREYİ KORUR

Eşsiz Çift Bölgeli Güvenlik konsepti, dengeli yol teması ve gelişmiş ıslak yol tutuşu sağlar. Denge Bölgesi, iyi denge ve kullanım özellikleri sunarak manevrayı kolay ve rahat hale getirirken, Islak Güvenlik Bölgesi ıslak tutuşu ve suda kızaklama direncini iyileştirir. Bu yeni güvenlik bölgesi teknolojisi, her koşulda güvenlik ve sürüş güveni sunarken, azaltılmış yuvarlanma direnci yakıt verimliliğini artırır ve çevre dostu sürüşü destekler.

Nokian Wetproof, olukların olukları, lastik yol yüzeyine bastırdığında birbirine sıkıca oturarak tepki veren birbirine kenetlenen karşılıklarla donatılmıştır. Bu yenilikçi tasarım, ıslak zeminde güvenlikten ödün vermeden sürüş dengesini artırır.

Yeni Aqua Hybrid bileşiği ayrıca yağmurlu havalarda ek güvenlik sağlar. Gelişmiş polimer türleri ve geliştirilmiş silika yapıya sahip bu yeni nesil kauçuk bileşiği, ıslak zeminde mükemmel kavrama sağlar ve yuvarlanma direncini düşürür.

AutoExpress 09/2020 Testinde 3.

Büyük Britanya

Nokian Wetproof 205/55 R16

Başarısının kalbi ıslak başarısındadır.  Yol tutuşu ve çekiş gücü ıslak zeminde iyi. Kuru yol tutuşunda keskin.

Gute Fahrt 3/2020 Testinde 4.

Almanya

Nokian Wetproof 215 / 50R18 96W

Kuru frenleme söz konusu olduğunda, Nokian Wetproof kesinlikle birinci sınıftır ve yuvarlanma direnci açısından çok iyi performans gösterir. Lastik, GUTE FAHRT tavsiyesini alıyor çünkü özelliklerinin miktarı tutarlı bir şekilde dengeli, güvenilir ve öngörülebilir.

Motor 12/2020 Testinde 3. en iyi fiyat performans lastiği

Polonya

Nokian Wetproof 195 / 65R15

Lastik, ıslak ve kuru zeminde frenlemede yüksek performans seviyesi ve çok iyi uzunlamasına suda kızaklama sonuçları nedeniyle takdir edilmektedir. Ayrıca, Nokian Wetproof, çok iyi kuru yol tutuş performansı ve düşük dış yuvarlanma gürültüsü ile ıslak yol tutuşundaki en iyi lastiklerden biridir.

AMS Moove 3/2019 Testinde “Şiddetle Önerilen” derecesi

Büyük Britanya

Nokian Wetproof 225 / 45R17 94 W

Islak zeminde çok iyi güvenlik ve kuru yollarda olağanüstü dinamiklere sahip sportif premium geniş lastik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir