NOKIAN WR G4

Nokian WR G4, Hava Tahminlerini Unutturan Lastik!

HER HAVA DURUMUNDA PERFORMANS

Çok yönlü Nokian WR G4, yüksek performansı, dört mevsim yol tutuşunu ve güvenilir kış tutuşunu optimum şekilde bir araya getirerek onu gerçek bir dört mevsim lastiği haline getirir. Nokian Lastiklerinin dördüncü nesil dört mevsim lastiği, kar fırtınalarında, şiddetli yağmurda veya güneşte kavrulmuş asfaltta performansı garanti eden yeni yeniliklerle seleflerinin tavizsiz performansına dayanıyor ve mevsim ne olursa olsun hava tahminlerini unutabilirsiniz.

• HER YIL YOLLARDA OLDUĞU GİBİ ISLAK ZEMİNDE DE TAHMİN EDİLEBİLİR TUTUŞ

• KURU VEYA ISLAK KARAYOLLARDA VE KIRSAL VEYA ŞEHİR YOLLARINDA KESKİN DİREKSİYON MANEVRASI

• HER TÜRLÜ HAVA DURUMUNDA EŞSİZ ÇİFT PERFORMANSLI BİLEŞİK MÜKEMMEL AŞINMA DİRENCİ VE YAKIT TASARRUFU

Resmi olarak kış kullanımı için onaylanmıştır

ELEKTRİKLİ VE HİBRİT ARAÇLAR İÇİN DE NOKİAN WR G4’Ü TAVSİYE EDİYORUZ

Elektrikli ve hibrit araçların sürücüleri keyifli ve çevreye duyarlı bir sürüş deneyimi yaşarlar. Uzun yıllar boyunca güvenli ve konforlu yolculuklar sağlayan bir lastik istiyorlar. Nokian, güvenlik ve sürdürülebilirlik temel değerlerini paylaşır ve her koşulda gönül rahatlığı sağlamak için birinci sınıf lastikleri üretir. Hepsinden iyisi, elektrikli araçların benzersiz ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış, yıl boyunca yenilikçi sürüş çözümleri üretmesidir.

EVİNİZE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE GETİRİR

Nokian WR G4, size konforlu bir sürüş ve uzun ömürlü sırt ömrü sunmak için tasarlandı, ancak en önemlisi her mevsimde güvenlik.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir